Menu Sluiten

KOGA World Traveller S jubileummodel

KOGA World Traveller S jubileummodel
worldtraveller-s-anniversary_1-1-540x420

Het is alweer 10 jaar geleden dat KOGA het Custom Order programma genaamd Signature in de markt zette. KOGA wil dit eerste decennium niet ongemerkt voorbij laten gaan en komt met de introductie van een speciale editie van de nieuwste KOGA Signature World Traveller S reisfiets in Land Rover-kleur.
Het jubileum model is voorzien van een exclusieve moderne variant van de groene cockpit kleur (‘Grasmere Green’).
Het verhaal achter de Land Rover was inspirerend voor KOGA.

 

Na WO2 begonnen mensen met het verkennen van afgelegen bestemmingen met behulp van de eerste gemotoriseerde 4×4 voertuigen zoals de Land Rover. De productie van deze voertuigen was niet gemakkelijk in die dagen, want materialen waren schaars. Gelukkig was er door de sterke productie-afname van jachtvliegtuigen een overschot aan aluminium en groene cockpit verf wat vervolgens ingezet werd voor de productie van de Land Rover. Dit resulteerde in het klassieke uiterlijk van een auto die de KOGA Signature genen deelt als het gaat om karakter, taaiheid en ontdekkingsdrift. Deze overeenkomsten stonden aan de basis van het exclusieve jubileum model van de Signature World Traveller S die de techniek van nu met die romantische sfeer van weleer combineert.

Moderne variant

Het jubileum model KOGA World Traveller is voorzien van een exclusieve moderne variant van de groene cockpit kleur (‘Grasmere Green’) en wordt gespecificeerd met hoogwaardige componenten zoals de Rohloff Speedhub, een Gates CDX beltdrive, Magura MT5 schijfremmen, een complete SON verlichting, een Supernova USB-lader en Schwalbe Almotion 50 mm banden. Deze hoogwaardige reisfiets wordt bovendien voorzien van een complete bijpassende Ortlieb-KOGA fietstassen-set en een onderscheidende jubileum badge. De consumentenadviesprijs van deze limited edition fiets is € 4.999,-. Uitsluitend te bestellen in de periode tussen 1 september tot en met 31 december 2016.

wts-jubileum_detail-272x181

Deze limited edition is te bestellen tot en met 31 december 2016. Foto KOGA