Menu Sluiten

Elektrische fiets Haaksbergen

Wij Pot Tweewielers zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wij leveren de volgende merken E-bikes: Elektrische fiets

Pot Tweewielers is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons bezig met verkoop van fietsen, accessoires en onderhoud van fietsen en elektrische fietsen. Wij bestaan reeds sinds 1966 en gaan mee met de tijd. Onze verkopers luisteren naar u en wij zullen u adviseren welke fiets het beste bij u en uw behoefte past. Elke keer weer hebben wij de nieuwste fietsen, elektrische fietsen en technieken in huis.

 

Tevens hebben wij een perfect geoutilleerde werkplaats voorzien van de nieuwste technieken en gereedschappen. Wij kunnen uw fiets, elektrische fiets perfect  onderhouden. Al onze medewerkers volgen scholing zodat wij altijd uw fiets perfect kunnen onderhouden. In onze werkplaats hebben wij een diagnose kast voor het up to date houden.

De opmars van de elektrische fiets is niet meer weg te denken:

  • Woon werkverkeer, beweging en niet bezweet aankomen op het werk.
  • Ontspanning.
  • Senioren, jeugd, forensen, kortom alle leeftijden.
  • Kostenbesparend t.o.v. de auto

Maak een keer geheel vrijblijvend een proefrit op een van onze demo fietsen en ervaar wat een e-bike voor u kan betekenen.

Wij verkopen fietsen en accessoires van Hengelo tot Enschede, van Borculo tot Buurse, van Eibergen tot Neede, Rekken, Boekelo en Groenlo.

Klanten komen vanwege ons ruime assortiment, goede service en medewerkers die alle kennis in huis hebben. Vanuit deze visie op wat u als klant van een fietswinkel mag verwachten helpen wij u op weg. Onze medewerkers zijn al heel lang gewend om klanten vanuit een breder perspectief te helpen.

Pot Tweewielers gaat voor een lange termijnrelatie met de klant.

Onze tevreden klanten wonen in heel Twente en De Achterhoek.

Komt u eens lang bij Pot Tweewielers hier onze contact gegevensPot tweewielers, Elektrische fiets