Menu Sluiten

Fiets kopen Haaksbergen

Een fiets kopen komt u eens binnen bij Pot Tweewielers 

Wij Pot Tweewielers Haaksbergen hebben een uitgebreid assortiment fietsen

Dit alles ook in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, van eenvoudig tot zeer hoogwaardig, zodat we voor iedere beurs een passende fiets bieden.

Komt u gerust langs voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen u uitstekend informeren over E-bike en vakantie fietsen, ook kunnen wij met u uw meest mooie fiets ooit bouwen op de koga signature site waar wij zeer veel ervaring mee hebben.

PotTweewielers is uitgeroepen tot dealer van het jaar 2011voor het merk Trek. Ook hebben wij een ruim assortiment nieuwe en gebruikte  fietsen. De gebruikte fietsen zijn voor een deel ook te vinden op onze website Pot Tweewielers occassions.

Ook voor de e bike bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een grote collectie e bikes in onze winkel en ook meerdere demo fietsen om te testen.

 

Klik op de logo’s om naar de site van de desbetreffende fiets fabrikant te gaan.

 

Wilt u een fiets kopen en een goed en gedegen advies over fiets, fietsplezier kunt u perfect bij Pot Tweewielers terecht. Wij staan u graag te woord om u te adviseren. Wij hebben ook een groot aanbod accessoires in onze winkel aan de Blankenburg 9 te Haaksbergen.

Neemt u gerust contact met ons op.

 

Wij verkopen fietsen en accessoires van Hengelo tot Enschede, van Borculo tot Buurse, van Eibergen tot Neede, Rekken, Boekelo en Groenlo.

Klanten komen vanwege ons ruime assortiment, goede service en medewerkers die alle kennis in huis hebben. Vanuit deze visie op wat u als klant van een fietswinkel mag verwachten helpen wij u op weg. Onze medewerkers zijn al heel lang gewend om klanten vanuit een breder perspectief te helpen.

Pot Tweewielers gaat voor een lange termijnrelatie met de klant.

Onze tevreden klanten wonen in heel Twente en De Achterhoek.

Fiets kopen Haaksbergen