Menu Sluiten

fietsenwinkel

Pot tweewielers is dé fietsenwinkel in de gemeente Haaksbergen.

 

Voor fietsen bent u bij ons in de fietsenwinkel in Haaksbergen aan het juiste adres. 

De adviseurs van de fietsenwinkel Pot tweewielers zijn klantvriendelijk, vakkundig, service gericht en bieden een luisterend oor. Wij adviseren u graag welke fiets het beste bij u en uw behoeften past. Op onze site willen wij u een indruk geven wie wij zijn en wat wij u aan fiets plezier kunnen bieden. U vind hier alle tweewieler merken die wij vertegenwoordigen.

 

Op onze site kunt u informatie vinden over nieuwe en gebruikte fietsen, fiets merken en tweewieler accessoires cq onderhoud middelen!

U vindt hier alle tweewieler merken die wij vertegenwoordigen. Kijk ook eens op onze pagina met tips.Het is mogelijk om u eigen fiets samen te stellen via de Koga Signature site. Wij leveren ook vele merkenelektrische fietsen en zijn gespecialiseerd in de E-bike. Tevens Hebben wij fietsendragers voor achterop de auto in ons assortiment.

Tevens is er een aparte showroom voor gebruikte fietsen , 2e hands fietsen en kinderfietsen. Op deze fietsen zit een half jaar Bovag garantie. Mocht er onverhoopt een mankement zijn dan bent u van harte welkom en wordt het op correcte wijze opgelost.

 

Wilt u een goed persoonlijk advies, goede betrouwbare en snelle service?! Kom dan eens vrijblijvend langs bij de fietsenwinkel van Pot Tweewielers waar service en kwaliteit zekerheid is,  aan de Blankenburg 9 te Haaksbergen en laat u informeren!

Geselecteerde merken:

Wij hebben de volgende fietsmerken in ons assortiment.

 

Wij verkopen fietsen en accessoires van Hengelo tot Enschede, van Borculo tot Buurse, van Eibergen tot Neede, Rekken, Boekelo en Groenlo.

Klanten komen vanwege ons ruime assortiment, goede service en medewerkers die alle kennis in huis hebben. Vanuit deze visie op wat u als klant van een fietswinkel mag verwachten helpen wij u op weg. Onze medewerkers zijn al heel lang gewend om klanten vanuit een breder perspectief te helpen.

Pot Tweewielers gaat voor een lange termijnrelatie met de klant.

Onze tevreden klanten wonen in heel Twente en De Achterhoek.