Menu Sluiten

Fietstassen Haaksbergen

Pot Tweewielers heeft een uitgebreid assortiment fietstassen.

 

Van eenvoudig fietstas tot zeer hoogwaardige fietstas. Ook voor de vakantie fietser is er een ruime keuze in waterdichte, lichte en sterke tassen.

fietstassen
Winkel Pot tweewielers

Ons assortiment bestaat uit tassen van:

Verschillende soorten tassen:

  • Pakaf tas
  • Dubbele tas voor de fiets
  • Kamvas tas
  • Krantentas
  • Vakantie tas
  • Sportieve fiets tas
  • waterdichte fietstas
  • diverse soorten fietstassen

Dubbele fietstas

 

Het meest bekend en gebruikt is de dubbele fietstas. De dubbele fietstas wordt over de bagagedrager heen gelegd en met riempjes bevestigd. Vaak zitten er aan de binnenzijde van de fietstas ook nog haakjes waarmee de twee compartimenten links en rechts aan het frame bevestigd kunnen worden zodat de tassen niet op kunnen waaien of ergens achter kunnen blijven haken.

 

Enkele fietstas

 

De enkele fietstas wordt ook wel een afhaaktas of shopper genoemd. Deze kan met één simpele beweging van de fiets worden afgehaakt en worden meegenomen voor bijvoorbeeld de boodschappen in de winkel.

 

Kinderfietstas

 

Een dubbele of enkele fietstas maar dan veel kleiner en kleuriger uitgevoerd speciaal voor kinderfietsen met een wielmaat van 12″ tot 24″.

 

Laptoptas

 

Een enkele fietstas die speciaal op maat gemaakt is voor een laptop. Bijna alleen verkrijgbaar in een uitvoering voor een 15,6″ beeldscherm. Zo goed als niet verkrijgbaar in een 17″ uitvoering. Verder wordt bij sommige laptop fietstassen een losse sleeve meegeleverd maar bij andere is er een speciaal gewatteerd compartiment dat vast bevestigd is aan de binnenzijde van de fietstas. Vaak wordt de tas uitgevoerd met een schouderband zodat deze ook gebruikt kan worden als schoudertas.

 

Stuurtas

 

Een tas die aan de voorzijde van het stuur bevestigd kan worden. Wordt veel gebruikt voor trekking en door toer fietsers. Een speciale doorzichtige plastic regenhoes geeft ruimte om een kaart netjes op te bergen boven op de tas.

 

Zadeltas

 

Een tasje van zeer uitlopend formaat en kwaliteit. Wordt onderaan het zadel bevestigd om bijvoorbeeld bandenplak gereedschap in op te bergen. Wordt soms meegeleverd bij de aankoop van een fiets.

 

Frametas

 

Een tas die in de kruising van frame kan worden opgehangen door middel van riempjes. Zorgt voor extra opbergruimte voor trekkers en toerfietsers.