Menu Sluiten

Fietszadel Haaksbergen

Bent u op zoek naar een fietszadel, Pot tweewielers adviseerd u graag.

 

Nooit meer zadelpijn doe de gratis zadelmeting bij Pot Tweewielers

 

Het meest voorkomende probleem bij fietsers is zadelpijn, gelukkig kunnen wij u adviseren.

bekken Zadelmeting

Deze kwaal hoort er volgens de meeste fietsers een beetje bij. “Dat is natuurlijk niet waar”. In de praktijk zien we vaak dat fietswinkels klanten adviseren verschillende zadels te proberen om van hun pijn af te komen, maar dat lost veelal niets op”. Met deze kennis in het achterhoofd ontwikkelde SQ-lab een unieke én ergonomische zadellijn. De belangrijkste conclusie is dat bij een goed zadel de zitbotjes de druk opvangen zodat de doorbloeding optimaal blijft.”

Meten is weten

 

De oplossing zit in het juiste zadeladvies en daar komt een stukje professionalisering bij om de hoek kijken. Daarom gebruikt Pot Tweewielers “het SQ-lab zadelmeetsysteem”. Het systeem bestaat uit een meting en een adviessoftware. Er worden vragen gesteld over welk type fietser de klant is, hoe vaak en hoe lang er gemiddeld gefietst wordt en of er klachten zijn.

Als dames bijvoorbeeld sportief (voorover gebogen) op de fiets zitten ontstaat vaak veel druk op het schaambeen. Dat veroorzaakt veel last. Ook mannen kennen het beroemde ‘slapende tintelende’ gevoel. Alle SQ-lab zadels bezitten daarom het adelstapconcept, wat inhoudt dat de neus van het zadel lager zit dan het zitvlak, zo lost SQ-lab de drukproblemen op.

 

Er zijn geen specifieke dames- en herenmodellen in de collectie. Door met breedtematen te werken wordt iedereen individueel bediend. Tijdens de laatste stap gaat de klant op een meetkarton zitten en wordt er een drukbeeld van de zitbotjes gemaakt. Dit is de zadelmeting. Met een laser kunnen de buiten- en middenmaten afgelezen worden en vervolgens adviseert de software het ideale zadel qua maat en type. Dus als ook u last heeft van zadelpijn, kom dan gerust eens langs bij Pot Tweewielers en doe de gratis zadelmeting, zodat wij ook u een perfecte oplossing kunnen aanmeten.sqlab logo Zadelmeting

De zadelcollectie van SQ-lab bestaat uit zadels voor de dagelijkse, recreatieve, race- en atb-modellen.

Komt u gerust langs voor een gratis zadelmeting.

Bij ons heeft u zadel omruil garantie mocht een zadel toch niet bevallen dan kunt u deze binnen 2 weken na de aanschaf omruilen mits het zadel niet beschadigd is.

Dus voor een uitgebreid assortiment fietszadel en het juiste advies bent u van harte welkom bij Pot Tweewielers in Haaksbergen.