Menu Sluiten

Gazelle

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Gazelle fiets in Haaksbergen?

 

Gazelle geeft je zin in fietsen!

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 zijn we volgens de ISO-9001 kwaliteitssysteem gecertificeerd.

Trots zijn wij op ons predicaat Koninklijk dat we ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die ons ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme vindingen die fietsen leuker of makkelijker maken.gazelle schoolfiets

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 we de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

 

Gazelle fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit, waardoor de fiets langdurig mee gaat. In onze fietswinkel in Haaksbergen bieden wij de Gazelle fiets tegen een scherpe prijs aan.

De voordelen van Pot Tweewielers op een rijtje:

  • Groot aanbod Gazelle fietsen
  • Goede service
  • Scherpe prijs
  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Goede werkplaats

 

Klikt u hier voor een routebeschrijving of ons aanbod.

Tot ziens in onze fietsenzaak aan de Blankenburg 9 te Haaksbergen.