Menu Sluiten

Pegasus

Het merk PEGASUS

Het doet ons plezier, u het merk PEGASUS voor te stellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is ons doel sinds 35 jaar. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de know how en ervaring van onze handelaren en experts. Het is de continue uitwisseling van ideeën en ervaringen met onze klanten, die waarborgt dat de marktgerichte ontwikkeling van nieuwe fietsen steeds door blijft gaan.

 

Onze doelen:

  • PEGASUS rijden – veilig
    Hoofdbestanddeel bij onze productverantwoording is de veiligheid van PEGASUS klanten en andere weggebruikers. Op alle niveaus van actieve en passieve veiligheid ondersteunen wij maatregelen die aan het voorkomen van ongelukken bijdragen. Bij de ontwikkeling van de diverse modellen selecteren wij de beste onderdelen die in het kader van onze scherpe prijs kwaliteitsverhouding mogelijk zijn, zodat die een hoge actieve veiligheid garanderen. De brede distributie en grote inkoopkracht geven de mogelijkheid om de optimale keuze te maken uit alle actueel beschikbare onderdelen. We rusten onze PEGASUS producten uit met LED- en standlicht, hydraulische remmen en veel andere veiligheidsaspecten, die dagelijks het leven en de gezondheid van fietsers beschermen
  • Naast het werk van onze ingenioeurs engageren we ons in het kader van de passieve veiligheid. Zo denken we in brede zin mee over het fietsklimaat. Samen met de overheid en brancheorganisaties wordt meegepraat over veiligheidsnormen, infrastructuur en ander zaken die van vitaal belang zijn.
  • Kwaliteit en duurzaamheid in de bedrijfskolom– passie tot in hert laatste detail
  • Met onze toeleveranciers delen we de passie om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wederzijds vertrouwen en de continue ontwikkeling op basis van een duurzame strategie, spelen bij de selectie van partners net zo’n belangrijke rol als innovatiekracht en eerlijke prijzen. Met de meeste van onze 100 leveranciers hebben we een jarenlange, intensieve samenwerking, die een gemeenschappelijke visie voor het product en voor productiekwaliteit opgeleverd heeft.
  • Het resultaat van de jarenlange samenwerking met onze leveranciers zijn PEGASUS fietsen, die tot in het laatste detail met passie en toewijding ontwikkeld en geproduceerd zijn. De buitengewone kwaliteit van de PEGASUS fietsen is op een gezond fundament gebaseerd.

 

35 jaar  traditie ontmoet innovatie

Sinds meer dan drie decennia biedt PEGASUS kwaliteit tegen een faire prijs. Onze succesformule is daarbij de wensen van onze klanten altijd voorop te stellen. PEGASUS staat voor traditie en innovatie. Al ons ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat ene doel: u moet zich prettig voelen op een PEGASUS fiets – altijd.

de familiefiets

Een zwaartepunt bij de ontwikkeling van het PEGASUS assortiment is het eisenpakket van de moderne familie. We luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, pubers en kinderen. Het resultaat zijn fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. U kunt op ons vertrouwen: wij letten op uw financiële budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitverhouding. Fietsen zonder zorgen op elke leeftijd – met de familiefietsen van PEGASUS.

Maximale klanttevredenheid door kennisvoorsprong

Als familiemerk houdt PEGASUS rekening met de wensen en eisen uit verschillende leeftijdsgroepen. Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is tegelijkertijd onze basis filosofie als onze succesformule. Daarbij levert de feedback van onze 1000 handelaren een kennisvoorsprong op, die ons in staat stelt producten en service verder te verbeteren en zo een grote groep van tevreden en loyale klanten op te bouwen. Dit gevoel voor trends en klantenwensen heeft PEGASUS tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.