Menu Sluiten

Scootmobiel Goor

Scootmobiel Goor, Pot tweewielers in Haaksbergen heeft verschillende modellen op voorraad.

Scootmobiel Goor, Als u een scootmobiel kopen wilt is het van belang dat u er over nadenkt waarvoor u de scootmobiel gaat gebruiken. Gaat u alleen korte ritjes maken of wilt u eventueel de scootmobiel ook mee kunnen nemen in de auto? Gebruikt u deze alleen in het dorp? Dan is een scootmobiel kopen met wandelsnelheid wellicht iets voor u. U kunt dan makkelijk meerijden met een persoon die wandelt.

Het tegenovergestelde is ook mogelijk. Misschien heeft u altijd veel fietstochten gemaakt en wilt u nu ook langere afstanden gaan rijden. Dan kan een snellere scootmobiel een optie zijn. Dan is er een met fietssnelheid een ideale optie voor u. U kunt dan meerijden met een persoon die fietst, zorg dan wel voor een groter bereik.De luxere scootmobielen zijn veel beter geveerd en uitgerust met grotere luchtbanden, die komt het comfort te goede. Zeker als u bijvoorbeeld last heeft van uw rug. 

Meer informatie over een scootmobiel kopen 

Bij Pot tweewielers kunt u kiezen uit 6 vierwiel scootmobielen modellen omdat deze veel stabieler zijn dan driewieler scootmobielen. Bijna alle modellen zijn voorzien van led verlichting. Er is nagedacht over het zitcomfort dmv verstelbare stoelen, draai stoelen en armleuningen. Het model Mini LS is uit elkaar te halen en kan ingeklapt in de achterbak van uw auto meegenomen worden. Pot tweewielers heeft meerdere modellen demonstratie klaar staan.

Ons aanbod van Kymco scootmobielen bestaat uitsluitend uit vierwielers. Dit omdat deze veel stabieler zijn. Wij zien dat er consumenten vanuit heel Twente speciaal voor naar Haaksbergen komen. Vele komen uit Goor.