Menu Sluiten

Zijwielen

Wilt u blijven fietsen op uw eigen fiets, zijwielen kan een oplossing zijn

U wilt bijven fietsen, maar hoort steeds vaker over valpartijen. Soms hebt U net iets extra nodig om U veilig te blijven voelen op de fiets, De Swinging Wheels verende zijwielen kunnen U  daarbij helpen.

De Swinging Wheels zullen de door U zelf gekozen vrijheid verbreden en, U net dat stukje extra zekerheid geven, wat U nodig hebt bij het op- en afstappen en bijvoorbeeld stilstaan bij het stoplicht.

 

Zijwielen voor de fiets

Driewieler

Fietst dat niet moeilijk ?

De gewenning is lastig, U kunt gewoon fietsen en hebt wat meer zekerheid.

Echter na testen komen de meeste consument uiten op een driewieler.

De wielen zullen dan op enkele centimeters van de grond gemonteerd worden en het grootste gedeelte van de tijd ronddraaiend dansen in de lucht, vandaar de naam Swinging Wheels. Wel zal de fiets rechtop blijven staan bij het op en afstappen.

Past dat op mijn fiets ?

De Swinging Wheels passen op bijna iedere fiets. Swinging Wheels zijn leverbaar voor fietsen met wielmaat van 20 tot 28 inch.

Pot tweewielers monteert ze graag voor u. De kosten van de montage zijn afhankelijk van de fiets, een richtlijn is tussen de 75 en 125 euro. Daarbij komt de prijs van de zijwielen nog.

Is dit wel stevig ?

De Swinging Wheels zijn uitgevoerd in dubbel 9mm verenstaal per kant en voorzien van solide 12 of 16 inch wielen. De centrale beugel waar de verende armen aan vast hangen is van 5mm dik constructiestaal.

Word mijn fiets niet zwaar en breed ?

De fiets wordt breder dan normaal past wel door een buitendeur.

Het gewicht van de Swinging Wheels is 3,5 kg per kant, minder dan een volle boodschappentas !