Menu Sluiten

Duofiets

Duofiets fietsplezier voor twee!

Zelfstandig, stabiel & veilig de weg op met een fiets? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor de Orthros. Deze duofiets maakt het mogelijk om mobiel te zijn en onbeperkt fietsplezier te hebben.

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets.

Lekker erop uit

En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

Veel van de geleverde duofietsen staan bij zorginstellingen en zorgboerderijen, maar ook particulier worden ze aangeschaft, wel is er ruimte nodig om de fiets te kunnen stallen.

Pot tweewielers levert de duofiets in Haaksbergen en omstreken van Groenlo tot Enschede.