Menu Sluiten

Laat de ConnectModule door Pot tweewielers monteren: de tegen betaling verkrijgbare component wordt uit het zicht op de eBike geïnstalleerd en bevat een radio- en gps-module, een eigen accu en diverse sensoren. Na het monteren van deze component en het abonneren op Flow+* kun je eBike Alarm gebruiken.

Let op alleen voor smart systeem van Bosch geschikt!

Uiteraard alternatief voor alle andere systemen leverbaar!

Waardevolle locatie- en statusinformatie

Stal je eBike op een onbezorgde manier: de eBike Flow-app toont je de locatie en de veiligheidsstatus, dus of eBike Alarm en eBike Lock actief zijn. Zo hoeft je je geen zorgen te maken over de bescherming van je eBike en kun je hem weer terugvinden.

Tweetrapsalarm

Je eBike geeft een hoorbaar en zichtbaar alarm als iemand zonder een geldige digitale sleutel eraan zit: dankzij intelligente bewegingsdetectie kan hij onderscheid maken tussen kleine en grote bewegingen van je eBike. Naast het alarmsignaal stuurt het een melding naar je smartphone bij grote bewegingen. Je wordt alleen in relevante situaties geïnformeerd. Zo maak je je niet onnodig zorgen, maar kun je in geval van nood de politie bellen.

Handige tracking

Volg de locatie van je eBike op je smartphone: als je eBike wordt gestolen en de functie eBike Alarm je een melding stuurt, begint auto­matisch de tracking. Via de eBike Flow-app kun je de locatie van je eBike zien en doorgeven aan de politie.

eBike-pas en diefstalrapport

Met de eBike-pas krijg je een overzicht van de belangrijke informatie over je eBike. Hier zijn gegevens over de eBike opgeslagen, zoals het model en gemonteerde componenten. Daarnaast kun je handmatig details aanvullen, zoals het framenummer, documenten en speciale kenmerken van je eBike.

Dit helpt niet alleen je dealer bij vragen over je eBike, maar ook in geval dat deze gestolen wordt of je hem verkoopt: je hebt dan alle relevante informatie onmiddellijk bij de hand.

Bij diefstal kan een document worden aangemaakt met alle belangrijke informatie over het voorval en de gegevens van de eBike.

Dit diefstalrapport gebruikt de ingevoerde gegevens van de functie eBike-pas. Met eBike Alarm kun je bovendien de laatste locatie of een live tracking-link toevoegen.