nieuwe, gebruikte fietsen, onderhoud en accessoires. 053 572 21 98
Tel nr.: 053 572 21 98

Fietssleutels bijbestellen

 

Indien u uw fietssleutel bent verloren is er een mogelijkheid om on-line een originele Axa, Basta of Trelock fietssleutel bijbestellen.

 

Klik hieronder op het merk waarvan u sleutels wilt bij bestellen.

  

 

Kopie sleutel doorgeven als de fiets verzekerd is!!

 

Wel moet u, indien u een fietsverzekering heeft, de verzekering in kennis stellen dat u een originele kopie sleutel bij heeft laten maken.

 

Als u dit niet zou doen dan bent u niet verzekerd. Indien u een sleutel bent verloren en u heeft geen verzekering meer lopen, kunt u ook een sleutel laten bijmaken bij een sleutel specialist bij u in de buurt.

 

Verbogen sleutel

 

Als uw sleutel is verbogen doet u er verstandig aan om deze te vervangen, zodat de sleutel niet afbreekt terwijl deze zich nog in het slot bevind.

Mocht de sleutel toch afbreken dan kunnen wij in 80% van  de gevallen het restant van de defecte sleutel alsnog uit het slot verwijderen. Op deze manier hoeft u dan niet een compleet nieuw slot aan te schaffen. Maar volstaat de aankoop van een nieuwe sleutel.

Een andere mogelijkheid voor kinderen die regelmatig sleutels verliezen is de aanschaf van een kabelslot  met een cijfercode, deze code kunt u zelf instellen zodat het makkelijk is te onthouden.

Tevens zijn er voor veel sloten insteek kabels te koop om uw fiets beter te  beveiligen.  Op die manier heb  u alleen de sleutel van het vaste slot nodig om beide sloten te openen.