Menu Sluiten

Winterbeurt voor uw fiets

Winterbeurtactie Pot tweewielers

Wat voor fiets u ook heeft, onderhoud is erg belangrijk. Zeker nu de winter weer voor de deur staat. In de winterperiode heeft uw fiets extra veel te verduren. Regen, wind, pekel en kou zijn een aanslag op uw fiets. Met goed preventief onderhoud voorkomt u onnodige slijtage en de kans op problemen. Heeft u een fiets met een derailleur dan is extra zorgvuldigheid en onderhoud geboden.

Graag adviseren wij wat u zelf kunt doen om uw fiets zo goed mogelijk te beschermen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen.

Pot tweewielers heeft hiervoor de winterbeurt actie van november tot eind februari, uw fiets wordt gepoetst, technisch nagekeken en vervolgens geconserveerd om invloeden van buitenaf zoveel mogelijk te beperken.

Bij een elektrische fiets is het ook van belang dat het elektronische deel goed onderhouden wordt. Dit gaat doormiddel van een software  update en de contacten worden preventief behandeld, hierdoor blijft u motor, accu en display up to date waardoor u fiets zo optimaal mogelijk blijft fietsen.

Ook in deze Coronatijd is fietsen een uitstekende en veilige manier om toch te bewegen/sporten. Denk echter wel aan de coronaregels. Dus maximaal in groepjes van vier en afstand houden!

Mocht u vragen hebben bent u van harte welkom bij Pot tweewielers.

Maak snel een afspraak tel. 053 572 21 98 en verwen u fiets eens met een winterbeurt!