Menu Sluiten

Lage instapfiets / seniorenfiets

Bij de lage instapfiets is het opstappen veel makkelijker. Ook zijn er lage instapfietsen waar u altijd met twee voeten aan de grond kunt komen.

Gazelle Balance

De naam zegt het al: altijd in evenwicht met de Balance C7 HFP. Dankzij het gepatenteerde ontwerp stap je makkelijk op en af en kan je altijd met beide voeten bij de grond. Dat maakt de Balance C7 HFP de veiligste elektrische fiets van Nederland.

Voordelen

  • Antislip pedalen
  • Afneembaar LCD middendisplay
  • Gecontroleerd remmen met de Shimano Nexus rollerbrake
  • Optimaal zitcomfort dankzij gepatenteerd ISP® zittechnologie

Van Raam Balance

De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan en toch met een optimaal gestrekt been fietsen.

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kunt u de kracht van uw benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel.  Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat u op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.  De Balance is te verkrijgen met vele andere opties, deze kunt u bekijken op het tabblad opties.