Menu Sluiten

Bij de lage instapfiets is het opstappen veel makkelijker.

Ook zijn er lage instapfietsen waar u altijd met twee voeten aan de grond kunt komen.

pfautec c2 lage instapfiets

Pfau Tec C2

Met de C2 van Pfau-Tec presenteren wij u een volledig nieuw rijgevoel. Een aangename en ontspannte zithouding, altijd gecombineerd met het goede gevoel met het goede gevoel de voeten op de grond te kunnen plaatsen zonder af te stappen.

Van Raam Balance

De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan en toch met een optimaal gestrekt been fietsen.

Dat zorgt voor vertrouwen en zekerheid.

De Bafang-Max-Drive Motor, die hier gebruikt wordt,heeft een lichtlopende krachtsensor die voor een optimale elektronische ondersteuning zorgt. Het display,dat zeer overzichtelijk is geeft alle belangrijke functies weer. onder andere doorsneesnelheid , dagkilometer en de hoogste snelheid, alles wordt zeer duidelijk aangegeven. Elektrisch licht via de batterij behoort natuurlijk ook tot de standaarduitrusting.

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast.

Door de meer voorwaartse trapbeweging kunt u de kracht van uw benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel.

Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat u op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.  De Balance is te verkrijgen met vele andere opties, deze kunt u bekijken op het tabblad opties.

Contact formulier
Uw voorletters en achternaam
Uw email adres 2 keer invullen
geen verplicht veld, wel handig bij vragen
verplicht veld
=
Antispam vraag, vul antwoord in om formulier te kunnen verzenden