Menu Sluiten

Fiets ergonomie

Bodyscan

Klinkt duur. Maar de bodyscan is niets meer dan een totale lichaamsmeting, die ertoe bijdraagt om in combinatie met een goed gevoel de juist zitpositie vast te stellen. Meten is immer weten. Overigens zijn een hand- en zadelmeting onderdeel van de bodyscan. De bodyscan is een beproefd middel voor comfortabel en klachtenvrijer fietsplezier. Ongeacht leeftijd.

Zadelmeting

Met het juiste zadel kun je zadelpijn voorkomen of inperken tot acceptabel niveau. Zadelpijn is letterlijk en figuurlijk een gevoelig onderwerp. Dat snappen wij. Maar kom gewoon met uw klacht. U bent niet de eerste, die na een volledige elektronische zadelmeting zonder fysiek contact met uw adviseur de volgende dag weer vrolijk door het dorp fietst.

Handmeting

Niets is vervelender dan goed in staat zijn een eind te fietsen, maar na een half uur al last van tintelende of slapende handen te hebben. Het ongemak van dit o.a. zogeheten tunnelsyndroom is te reduceren of op te lossen met het aanbrengen van de juiste handvatten. Met een ergonomische handmeting kunnen wij de juiste handvatten adviseren om de symptomen weg te verminderen.

Fietspijntjes van verschillende aard maken het fietsplezier er vaak niet leuker op. Ondragelijke zadelpijn kan zelfs reden zijn om helemaal niet meer te fietsen. Maar hoeft het wel zover te komen? Leg uw fietsklachten eens voor bij fietsergonoom Pot Tweewielers. Een kleine aanpassing biedt vaak al uitkomst.

 

Pot Tweewielers is een rijwielspecialist met vakkundige rijwielherstellers en adviseurs in dienst. Uiteraard moet ook bij ons de schoorsteen roken. Maar we worden ook heel blij als we u met een kleine aanpassing uw fietsplezier weer kunnen terugbezorgen.

Elk uurtje dat u daarmee langer kunt blijven fietsen, is weer een extra uurtje genieten van uw vrijheid.