Menu Close

Driewielers

Is fietsen op een tweewieler om welke reden niet meer mogelijk, dan hebben wij een assortiment driewielers waarmee u kunt blijven genieten van dat heerlijke fietstochtje met z’n tweetjes.

De driewieler is allang geen vreemde meer in het straatbeeld. Wij zijn dealer van vele soorten driewieler fietsen en aangepaste fietsen voel je weer vertouwt op de fiets. Wij hebben meerdere driewielfietsen klaar staan om uit te proberen, kom gerust langs voor informatie of proefrit.

De Huka Cortes driewielfiets
Huka Vasco Pot tweewielers Haaksbergen
Scoobo PFAU tec by Pfiff
Van Raam Easyrider
Driewieler Pottweewielers
copilot 3 tandem fiets

Driewielfietsen

Pot tweewielers kan vele soorten driewielers leveren. Bij driewielfietsen kunt u onder alle omstandigheden blijven zitten op de fiets waardoor u zich erg zeker en vertrouwd voelt.

 

Soorten driewielfietsen

Pot tweewielers kan vele soorten driewielers leveren. Bij driewielfietsen kunt u onder alle omstandigheden blijven zitten op de fiets waardoor u zich erg zeker en vertrouwd voelt.

Er zijn drie modellen mogelijk:

  • 2 wielen achter, laagzitter
  • 2 wielen achter

Eigenschappen driewielfietsen

De modellen hebben allemaal eigen eigenschappen. Om erachter te komen welk model voor u het beste is, mag u gerust een keer langskomen bij Pot tweewielers voor geheel verblijvende informatie. Uiteraard zijn deze modellen ook als elektrisch leverbaar.

Driewieler twee wielen achter, laagzitter

Deze driewielers met twee wielen achter zijn de driewielers die het meest natuurlijke aanvoelen en bijna geenDriewieler laagzitter, Pot tweewielers
gewenning heeft.

Bijna iedereen fietst er zo op weg. Verschillende modellen te proberen, bij Pot tweewielers.
Deze driewielers hebben een lage zit en voelen daardoor erg vertrouwd aan. De draaicirkel is erg klein waardoor u
makkelijk kunt keren bij weinig ruimte.
Als nadeel kan worden gezien dat sommige modellen iets langer zijn, maar echter niet veel langer dan een gewone
fiets. De meeste driewielers is ook elektrisch leverbaar.

Driewieler twee wielen achter

Deze driewieler vergt wel enige gewenning, maar dat is snel aan te leren. Ook is het mogelijk om te keren of wenden met
een kleine draaicirkel.
De City fietsen zijn sportieve stadsmodellen, die eruit zien als gewone fietsen. Maar onder dat trendy uiterlijk gaat een
wereld aan handige, hoogwaardige en comfortabele eigenschappen schuil. De fietsen zijn robuust en betrouwbaar, zodat je in elke verkeerssituatie stevig op het zadel zit. Die stabiliteit is te danken aan het lage zwaartepunt van de fiets en geeft je een stukje zekerheid. Ondanks zijn robuustheid en wegligging, is de City fiets licht in gewicht. Dat komt door het gebruik van gepoedercoat staal en aluminium. Deze driewieler is ook elektrisch leverbaar.

Klik op de logo’s om naar de sites van de aangepaste fietsen en driewieler leveraciers te gaan

De retro Country 

 

Op een Country fiets in retrostijl val je absoluut op. Niet omdat het een driewielerfiets is, want de Country modellen lijken juist op gewone tweewielers. Maar doordat de prachtige afwerking en authentieke retro details opvallen. Deze fiets is met zorg ontworpen naar het voorbeeld uit de seventies. Inclusief de bruine leatherlook handgrepen aan het stuur, de transportdrager aan de voorkant, de typische retro kleuren en originele dingdong bel. Een opvallend aantrekkelijke fiets dus, maar het comfort en de rijmogelijkheden zijn minstens even belangrijk. Ook daar komt de Country op alle fronten goed voor de dag.

Op een sportieve City fiets arriveer je overal in stijl

De City fietsen zijn sportieve stadsmodellen zie deze video, die eruit zien als gewone fietsen. Maar onder dat trendy uiterlijk gaat een wereld aan handige, hoogwaardige en comfortabele eigenschappen schuil. De fietsen zijn robuust en betrouwbaar, zodat je in elke verkeerssituatie stevig op het zadel zit. Die stabiliteit is te danken aan het lage zwaartepunt van de fiets en geeft je een stukje zekerheid. Ondanks zijn robuustheid en wegligging, is de City fiets licht in gewicht. Dat komt door het gebruik van gepoedercoat staal en aluminium. Materialen die er ook voor zorgen dat de City niet roest als er een Hollands buitje overheen trekt. Dat scheelt in het onderhoud en je fiets blijft er goed uitzien.

Gemaakt voor jou

Een City fiets maakt je niet alleen mobiel. Hij voegt ook onafhankelijkheid, comfort en stijl toe aan je dagelijks leven. En met ons ruime assortiment aan accessoires geniet je van optimaal fietscomfort. Het stuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van hoe jij prettig fietst. En de diverse kleuropties zijn eigentijds en persoonlijk. Zo kun je kiezen uit een fiets in fris wit met oranje, een opvallende felrood met grijs of een chique grijs met antraciet.

Gemotoriseerde uitvoering en proefrit

De City fiets is verkrijgbaar in twee maten, voor kinderen en volwassenen. Elke fiets kun je laten uitrusten met een motor (ook achteraf). Een elektronisch steuntje in de rug op lange afstanden, steile wegen of met een ferme wind tegen.

Scootertrike driewieler                             

Tijdens het fietsen ontspannen achterover leunen, genieten van een bijzonder rijgevoel en daarbij ook nog een fraaie indruk maken.

De ScooterTrike is een veilig, comfortabel voertuigconcept dat voor iedereen intuïtief eenvoudig te bedienen is. Stuur, pedalen, versnellingen en voorwiel liggen in het blikveld. Scootertrike combineert comfortabel en tegelijkertijd sportief fietsen voor alle leeftijden. Hij is geschikt voor boodschappen en in de stad fietsen, maar ook voor langere fietstochten in de natuur.

Voor iedereen die het graag licht wil hebben. Het comfortabele, grote zitvlak kan snel en eenvoudig in hoogte en hoek worden versteld. Dat zorgt voor een ontspannen zitpositie, van waaruit je het verkeer veilig kunt observeren. Om te stoppen neemt u gewoon één voet van de pedaal en u bereikt zittend de grond.