Menu Sluiten

Simplon Silkcarbon TQ

Simplon Silkcarbon TQ vanaf 17,2kg incl accu en motor

De Simplon Silkcarbon TQ is een echte specialiteit met fijne details die een merkbaar verschil maken. Het ontwerp valt holistisch op door zijn rustige, stedelijke, zelfs elegante uitstraling.

Dankzij de middenmotor van TQ kun je altijd met gemak nieuwe paden en spannende bochten verkennen. Het frame is gemaakt van hoogwaardig carbon, optioneel met een in hoogte verstelbare zadelpen voor nog meer comfort.

DETAILS

Met de Simplon Silkcarbon TQ is er flink bespaard – namelijk op het gebied van gewicht. Het carbonframe garandeert een efficiënte voortstuwing en biedt tegelijkertijd een hoog zitcomfort. De vork is eveneens gemaakt van carbon en zorgt voor een laag totaalgewicht en optimale stijfheid. Een geheime tip op het gebied van comfort is de optionele neerlaatbare zadelpen. Het maakt het gemakkelijk om op- en af ​​te stappen, bijvoorbeeld bij verkeerslichten.

FUNCTIES

De gewichtsbesparing komt door het gebruik van het carbon frame en de vork en de extreem lichte motor, die slechts 1.850 g weegt.

TQ-HPR50 aandrijfeenheid voor natuurlijke ondersteuning met 50 Nm en momenteel de hoogste koppeldichtheid op de markt van 82 Nm/dm³

De kettingaandrijving kan optioneel worden vervangen door een duurzame riemaandrijving.

Belangrijke gegevens zoals accustatus, rijmodus of de beschikbare actieradius zijn altijd direct zichtbaar op het mooi geïntegreerde display.

De vast geïnstalleerde batterij van 360 Wh kan met de dubbele batterijoptie met 160 Wh worden uitgebreid.

Simplon Silk Carbon TQ v.a.17,2 kg incl. motor en accu.

Heeft u nog vragen na het zien van deze video kom gerust langs.