Menu Sluiten

De NRGbike is de ideale loopfiets voor volwassenen en senioren.

Lopen met de NRGbike voelt namelijk als zweven. Dat is ook wel logisch omdat uw eigen lichaamsgewicht niet meer door uw benen gedragen wordt. Uw gewicht rust comfortabel op het zadel. Uw benen hoeven alleen maar heen en weer te bewegen om voortgang te maken.

De NRGbike rolt nagenoeg weerstandsloos vooruit: walk and roll! Dat gaat heel gemakkelijk en voor je het weet heb je een lekker vaartje. Afstand krijgt zo een hele andere betekenis!

Het feit dat uw lichaamsgewicht door de NRGbike gedragen wordt, biedt vele voordelen! U kunt met dezelfde hoeveelheid energie veel gemakkelijker, een veel grotere afstand overbruggen.

Dus bent u ‘slecht ter been en nog lang niet toe aan een rollator’: Pot tweewielers heeft de  de NRGbike in het assortiment!

Het belangrijkste doel is het vergroten van de loopafstand. Hierdoor wordt ‘samen wandelen’ en ‘zelf boodschappen doen’ weer mogelijk.

De loopfiets verkrijgbaar bij Pot tweewielers in Haaksbergen

Loopfiets voor volwassenen!

De NRGbike is een uitstekend loophulpmiddel. Deze loopfiets voor volwassenen en senioren combineert zitten, lopen en rijden op een unieke manier. Uw lichaam wordt door het zitten aanmerkelijk minder belast. Een wandeling maken of het doen van de boodschappen zal u hierdoor veel makkelijker afgaan.

De gedachte achter de NRGbike is: blijven bewegen!

Een belangrijk doel is het vergroten van de loopafstand. Hierdoor wordt ‘samen wandelen’ en ‘zelf boodschappen doen’ weer mogelijk. Uw zelfredzaamheid neemt weer toe!

Voor meer mobiliteits oplossingen download onze brochure hier.

De loopfiets voor volwassenen heeft voor vele personen al een stuk vrijheid gegeven.