Menu Sluiten

Huka Vasco

Zoek jij een moderne fiets die jou voorziet van extra veiligheid en stabiliteit? Die qua design voldoet aan één van de meest toonaangevende fietsen? Maak kennis met de Vasco! Met de elektrische driewieler de Huka Vasco kan je eindeloos op een comfortabele manier fietsen vanwege haar hightech eigenschappen.

De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving van de fiets en een nog stabielere wegligging. De Vasco is geheel naar jouw wensen af te stemmen en er zijn diverse accessoires leverbaar waarmee je de fiets nóg persoonlijker en fraaier kan maken.[show_more more=”meer...” less=”minder...”]

Wij bieden echter nog veel meer!

Pot tweewielers streeft ernaar om u zo lang mogelijk mobiliteit te bieden. Dit kan in vele vormen zijn, van (loop) fiets, driewieler tot scootmobiel. Op de volgende pagina’s vindt u oplossingen als het fietsen met een gewone (elektrische) fiets lastiger wordt.
Wij verkopen, onderhouden en repareren al deze producten.
Ons streven is om ons enthousiasme naar u over te brengen zodat mobiliteit een ware beleving is en u uw vrijheid behoudt.

Kom gerust eens bij ons in de winkel kijken naar wat Pot tweewielers u allemaal kan bieden. Uiteraard ook een erg grote keuze in gewone en elektrische fietsen.[/show_more]