Menu Sluiten

Simplon het nieuwe merk bij Pot tweewielers

SIMPLON handgemaakte fietsen geboren en getogen in Oostenrijk

Pot tweewielers heeft geruime tijd gezocht naar dé perfecte aanvulling op ons e-bike assortiment. We wilden geen toevoeging, maar een aanvulling!

Deze aanvulling hebben wij gevonden in de in Oostenrijk handgemaakte fietsen van het merk SIMPLON!

De handgemaakte fietsen van SIMPLON worden pas na configuratie speciaal voor u gebouwd aan de hand van de door u opgegeven specificaties. Wilt u een derailleur, of juist een naafversnelling met belt, een carbon voorvork of juist met een druk op de knop uw zadel verlagen of verhogen, geef het aan en wij stellen uw fiets op maat samen.

De e-bikes van SIMPLON ondersteunen u in alle omstandigheden. Of het nu gaat om sporters of hobbyfietsers, of het nu gaat om woon-werkverkeer, bergtochten of een ontspannen reis!

Kagu Uni

De KAGU UNI  is extreem stabiel, loopt zeer licht ook zonder trapondersteuning. De brede banden geven zeer stabiele rijeigenschappen ook op onverharde wegen. Zowel met derailleur als naafversnellingen leverbaar. Als optie een zadellift zodat u bij het stoppen door middel van een knop aan het stuur het zadel eenvoudig kunt laten zakken voor meer veiligheid/stabiliteit.

KAGU BOSCH CX

De KAGU BOSCH CX levert de perfecte combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. De krachtigste middenmotor van Bosch en de onvermoeibare 625 Wh accu in de onderbuis maken dit alles mogelijk, tezamen met het bewezen ballonband-concept. Het biedt ongeëvenaard rijplezier tijdens woon-werkverkeer, vakanties  en dagtochten in de natuur. Ook op zandpaden zeer stabiel door de brede banden.

Simplon Kagu Uni
Simplon Kagu Bosch CX

CHENOA UNI

De CHENOA UNI is een waar meesterwerk. De eerste carbon lage instap fiets met geïntegreerde Bosch middenmotor wordt gekenmerkt door zijn prachtige uiterlijk en is extreem licht v.a. 19.5kg incl. motor en 500 wh accu.  Maar dat niet alleen! De Chenoa Uni maakt indruk met maximaal comfort en uitmuntende rijeigenschappen.

CHENOA BOSCH CX UNI

De CHENOA BOSCH CX UNI, deze fiets overtreft qua gewicht slechts 20.5 kg en comfort iedere trekking e-bike met lage instap. Het middelpunt is het hoogwaardige carbon frame. De nieuwste Bosch middenmotor en de 625 Wh accu zijn er perfect in geïntegreerd.

Als u op zoek bent naar de meest exclusieve combinatie van functie én design, dan wilt u deze lichtgewicht e-bike niet missen! Ook leverbaar in aluminium dan is het de Spotlight.

Simplon CHENOA UNI
Simplon Chenoa Bosch CX Uni

CHENOA BOSCH CX

Met de CHENOA BOSCH CX heeft Simplon een carbon racer gemaakte met twee verschillende framevormen (voor dames en heren). Beide versies overtuigen met moderne optiek en comfort over de gehele linie. Bijna geen afstand is te lang van de geïntegreerde Bosch CX middenmotor en de duurzame accu van 625 Wh. Het frame van koolstofvezel blinkt uit in zijn eigen klasse. Het zorgt voor minimaal gewicht en maakt indruk met zijn stabiele rijstabiliteit.

CHENOA BOSCH CX
CHENOA BOSCH CX