Menu Sluiten

Trek 2020

Trek 2020 wij hebben de eerste modellen voor volgend jaar reeds besteld.

De modellen van Trek 2020 hebben wij reeds bewonderd op Trek World en de komende weken komen er steeds fietsen binnen. Wij willen u al vast een idruk geven van wat er komen gaat.

 

Trek 2020

Hier ziet u reed 2 modellen van de Trek 2020 collectie.

Wij zien bij de e bikes mooi geintegreerde accu’s in het frame. Deze nieuwe frames zijn extreem stijf waardoor de fietsen erg lekker fietsen en zeer direct reageren.

 

Verve+ 2

De Verve+ 2 is een elektrische hybride die maakt dat je vaker gaat fietsen. Je dagelijkse uitstapjes, woon-werkritten en trainingstochten krijgen allemaal een heerlijk steuntje in de rug van het betrouwbare Bosch trapondersteuningssysteem. Verder is deze e-bike uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een soepele geveerde voorvork, brede stabiele banden en voor- en achterverlichting.

District+ 7

De District+ 7 Lowstep is een comfortabele en betrouwbare stads-e-bikes met een vrijwel onderhoudsvrije Gates CDX riemaandrijving, interne versnellingen en het gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery (RIB) van Trek. Dankzij de sterke Bosch motor en accu ben je altijd snel op de plaats van bestemming en de geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor optimaal comfort. Daarnaast is hij voorzien van alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik zoals spatborden, verlichting en een achterdrager.