Menu Sluiten

Kymco Maxer

Kymco Midi

Kymco Agility

Kymco Maxi !! Beste keuze !!

Kymco Mini

Met een scootmobiel van Pot tweewielers voel je je weer vrij en onafhankelijk

Om een goede keuze te kunnen maken is het van belang dat u er over nadenkt waarvoor u de scootmobiel gaat gebruiken. Gaat u alleen korte ritjes maken of wilt u eventueel de scootmobiel ook mee kunnen nemen in de auto? Gebruikt u deze alleen in het dorp? Dan is een scootmobiel kopen met wandelsnelheid wellicht iets voor u. U kunt dan makkelijk meerijden met een persoon die wandelt.

Het tegenovergestelde is ook mogelijk. Misschien heeft u altijd veel fietstochten gemaakt en wilt u nu ook langere afstanden gaan rijden. Dan kan een snellere scootmobiel een optie zijn. Dan is er een met fietssnelheid een ideale optie voor u. U kunt dan meerijden met een persoon die fietst, zorg dan wel voor een groter bereik.

De luxere scootmobielen van Kymco zijn veel beter geveerd en uitgerust met grotere luchtbanden, die komt het comfort te goede. Zeker als u bijvoorbeeld last heeft van uw rug. 

 

Een video over de Kymco Maxer 

Kymco Maxer scootmobiel Pot tweewielers

Eigen bijdrage gemeente of zelf kopen

Voorheen kreeg u een scootmobiel gratis van de gemeente, tegenwoordig is dat niet meer zo vanzelfsprekend. De huidige bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat u vaak vele jaren een huur moet betalen voor het gebruik van een scootmobiel. U doet er daarom goed aan u van te voren te laten informeren of u niet goedkoper uit bent door uw scootmobiel zelf aan te schaffen. Op deze manier kunt u een scootmobiel uitzoeken die echt bij u past en ook echt uw eigen bezit is.

Kom eens langs bij Pot tweewielers voor meer informatie.

Bij Pot tweewielers kunt u kiezen uit 6 vierwiel scootmobielen modellen omdat deze veel stabieler zijn dan driewieler scootmobielen. Bijna alle modellen zijn voorzien van led verlichting. Er is nagedacht over het zitcomfort dmv verstelbare stoelen, draai stoelen en armleuningen.

Het model Mini LS is uit elkaar te halen en kan ingeklapt in de achterbak van uw auto meegenomen worden.

Pot tweewielers heeft meerdere modellen demonstratie klaar staan.

Uitsluitend 4 wiel scootmobielen

Ons aanbod van Kymco scootmobielen bestaat uitsluitend uit vierwielers. Dit omdat deze veel stabieler zijn. Wij zien dat er consumenten vanuit heel Twente speciaal voor naar Haaksbergen komen. Vele komen uit Hengelo en Enschede.

Dealer Kymco scootmobiel regio Haaksbergen

Wij verkopen scootmobielen van Kymco aan consumenten uit Neede en Eibergen, ook komen er regelmatig conusmenten informeren en kopen uit Goor en Hengevelde. Ook hebben vele consumenten uit Hengelo en Enschede de weg naar Pot tweewielers gevonden.

Pot tweewielers meer dan fietsen!!!