nieuwe, gebruikte fietsen, onderhoud en accessoires. 053 572 21 98
Tel nr.: 053 572 21 98

driewieler

Korte video over een driewieler

Een driewieler geeft voor vele personen weer erg veel vrijheid, kijkt u een links naar het filmpje hoe simpel het fietst. Bijna geen gewenning nodig, je fietst er zo op weg.

Altijd stabiel en zeker met een driewieler fiets

Wij zijn dealer van vele soorten driewieler fietsen en aangepaste fietsen voel je weer vertouwd op de fiets

Klik op de logo’s om naar de sites van de aangepaste fietsen leveraciers te gaan

driewieler
Duofiets

De retro Country 

 

Op een Country fiets in retrostijl val je absoluut op. Niet omdat het een driewielerfiets is, want de Country modellen lijken juist op gewone tweewielers. Maar doordat de prachtige afwerking en authentieke retro details opvallen. Deze fiets is met zorg ontworpen naar het voorbeeld uit de seventies. Inclusief de bruine leatherlook handgrepen aan het stuur, de transportdrager aan de voorkant, de typische retro kleuren en originele dingdong bel. Een opvallend aantrekkelijke fiets dus, maar het comfort en de rijmogelijkheden zijn minstens even belangrijk. Ook daar komt de Country op alle fronten goed voor de dag.

Orthros

 

Wilt u fietsen, maar kunt u niet zelfstandig de weg op? Vindt u het leuk om er samen op uit te gaan, maar bent u bang de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor de Orthros. Deze duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen,  mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. Bij de Orthros zitten de begeleider en de passagier naast elkaar. Het grote voordeel hiervan is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken. En uiteraard is naast elkaar zitten wel net zo gezellig. Ook kun je heel gemakkelijk op- en afstappen, de Orthros is standaard al voorzien van een draaibare stoel voor de bijrijder. Het is een vane super aangepaste fietsen die Pot tweewielers kan leveren.

Trike model

 

De keuze voor twee wielen voor of achter is persoonlijk. De enige afwegingen zijn wat jij prettiger en mooier vindt. Gebruikers van de Trike vertellen ons dat dit model wel een aantal voordelen heeft. Wanneer je loopt met deze fiets kan de achterkant niet tegen je benen botsen. En dit model schijnt gemakkelijk te zijn voor (oudere) gebruikers die lang niet gefietst hebben. Kijk voor alle opties en specificaties hieronder, om goed geïnformeerd je keuze te maken. Volop keuze in driewielfietsen.

Scootertrike                               

Tijdens het fietsen ontspannen achterover leunen, genieten van een bijzonder rijgevoel en daarbij ook nog een fraaie indruk maken.

De ScooterTrike is een veilig, comfortabel voertuigconcept dat voor iedereen intuïtief eenvoudig te bedienen is. Stuur, pedalen, versnellingen en voorwiel liggen in het blikveld. Scootertrike combineert comfortabel en tegelijkertijd sportief fietsen voor alle leeftijden. Hij is geschikt voor boodschappen en in de stad fietsen, maar ook voor langere fietstochten in de natuur.

Voor iedereen die het graag licht wil hebben. Het comfortabele, grote zitvlak kan snel en eenvoudig in hoogte en hoek worden versteld. Dat zorgt voor een ontspannen zitpositie, van waaruit je het verkeer veilig kunt observeren. Om te stoppen neemt u gewoon één voet van de pedaal en u bereikt zittend de grond.