nieuwe, gebruikte (elektrische) fietsen, onderhoud en accessoires. 053 572 21 98
Tel nr.: 053 572 21 98

driewieler

Altijd stabiel en zeker met een driewieler fiets

Wij zijn dealer van vele soorten driewieler fietsen en aangepaste fietsen voel je weer vertouwd op de fiets.

Klik op de logo’s om naar de sites van de aangepaste fietsen leveraciers te gaan

Korte video over een driewieler

Een driewieler geeft voor vele personen weer erg veel vrijheid, kijkt u een links naar het filmpje hoe simpel het fietst. Bijna geen gewenning nodig, je fietst er zo op weg.

De retro Country 

 

Op een Country fiets in retrostijl val je absoluut op. Niet omdat het een driewielerfiets is, want de Country modellen lijken juist op gewone tweewielers. Maar doordat de prachtige afwerking en authentieke retro details opvallen. Deze fiets is met zorg ontworpen naar het voorbeeld uit de seventies. Inclusief de bruine leatherlook handgrepen aan het stuur, de transportdrager aan de voorkant, de typische retro kleuren en originele dingdong bel. Een opvallend aantrekkelijke fiets dus, maar het comfort en de rijmogelijkheden zijn minstens even belangrijk. Ook daar komt de Country op alle fronten goed voor de dag.

Op een sportieve City fiets arriveer je overal in stijl

De City fietsen zijn sportieve stadsmodellen zie deze video, die eruit zien als gewone fietsen. Maar onder dat trendy uiterlijk gaat een wereld aan handige, hoogwaardige en comfortabele eigenschappen schuil. De fietsen zijn robuust en betrouwbaar, zodat je in elke verkeerssituatie stevig op het zadel zit. Die stabiliteit is te danken aan het lage zwaartepunt van de fiets en geeft je een stukje zekerheid. Ondanks zijn robuustheid en wegligging, is de City fiets licht in gewicht. Dat komt door het gebruik van gepoedercoat staal en aluminium. Materialen die er ook voor zorgen dat de City niet roest als er een Hollands buitje overheen trekt. Dat scheelt in het onderhoud en je fiets blijft er goed uitzien.

Gemaakt voor jou

Een City fiets maakt je niet alleen mobiel. Hij voegt ook onafhankelijkheid, comfort en stijl toe aan je dagelijks leven. En met ons ruime assortiment aan accessoires geniet je van optimaal fietscomfort. Het stuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van hoe jij prettig fietst. En de diverse kleuropties zijn eigentijds en persoonlijk. Zo kun je kiezen uit een fiets in fris wit met oranje, een opvallende felrood met grijs of een chique grijs met antraciet.

Gemotoriseerde uitvoering en proefrit

De City fiets is verkrijgbaar in twee maten, voor kinderen en volwassenen. Elke fiets kun je laten uitrusten met een motor (ook achteraf). Een elektronisch steuntje in de rug op lange afstanden, steile wegen of met een ferme wind tegen.

Trike model

 

De keuze voor twee wielen voor of achter is persoonlijk. De enige afwegingen zijn wat jij prettiger en mooier vindt. Gebruikers van de Trike vertellen ons dat dit model wel een aantal voordelen heeft. Wanneer je loopt met deze fiets kan de achterkant niet tegen je benen botsen. En dit model schijnt gemakkelijk te zijn voor (oudere) gebruikers die lang niet gefietst hebben. Kijk voor alle opties en specificaties hieronder, om goed geïnformeerd je keuze te maken. Volop keuze in driewielfietsen.

Scootertrike                               

Tijdens het fietsen ontspannen achterover leunen, genieten van een bijzonder rijgevoel en daarbij ook nog een fraaie indruk maken.

De ScooterTrike is een veilig, comfortabel voertuigconcept dat voor iedereen intuïtief eenvoudig te bedienen is. Stuur, pedalen, versnellingen en voorwiel liggen in het blikveld. Scootertrike combineert comfortabel en tegelijkertijd sportief fietsen voor alle leeftijden. Hij is geschikt voor boodschappen en in de stad fietsen, maar ook voor langere fietstochten in de natuur.

Voor iedereen die het graag licht wil hebben. Het comfortabele, grote zitvlak kan snel en eenvoudig in hoogte en hoek worden versteld. Dat zorgt voor een ontspannen zitpositie, van waaruit je het verkeer veilig kunt observeren. Om te stoppen neemt u gewoon één voet van de pedaal en u bereikt zittend de grond.