Menu Sluiten

Fietsenzaak Haaksbergen

Fietsenzaak Haaksbergen

Pot tweewielers de fietsenzaak van Haaksbergen en omgeving

Pot tweewielers weet hoe belangrijk het voor onze klanten is om snel en vakkundig geholpen te worden. Niet alleen tijdens een aankoop maar juist ook daarna!fietsenzaak haaksbergen

Pot tweewielers heeft een zeer goed voor E-bike ingerichte werkplaats. Wij hebben een E-bike diagnose kast voor alle merken fietsen die wij voeren en kunnen snel en adequaat een eventueel optrede storing verhelpen. Ons personeel wordt continue bij geschoold zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied.

 

Bij reparatie van uw fiets staat er een gratis leen fiets voor u ter beschikking. Normaal is een fiets binnen 24 uur gerepareerd. Bij onvoorziene reparaties/kosten wordt altijd eerst contact met u opgenomen alvorens wij verder gaan met de reparatie.

 

Bel voor een afspraak: 053 572 21 98 ​of neem contact op

fietsenzaak Haaksbergen

 

Klanten komen vanwege ons ruime assortiment, goede service en medewerkers die alle kennis in huis hebben. Vanuit deze visie op wat u als klant van een fietswinkel mag verwachten helpen wij u op weg. Onze medewerkers zijn al heel lang gewend om klanten vanuit een breder perspectief te helpen.

Pot tweewielers gaat voor een lange termijnrelatie met de klant.