Menu Sluiten

Kinderfietsen

 

Kinderfietsen Pot tweewielers Haaksbergen

De nieuwste kinderfietsen staan bij ons.

 

Pot tweewielers kan u uitstekend adviseren over de juiste kinderfiets voor uw kind. De kinderfiets moet volledig onder controle zijn door uw kind zodat hij of zij zich probleemloos en veilig met de kinderfiets in het verkeer begeeft. Een tip voor de winterdag, gebruik een reflecterend hesje zodat uw kind goed opvalt in het verkeer.

 

Wij voeren de volgende merken kinderfietsen.

 

 

Gazelle, Puky, Flyke

Voor een groot assortiment kinderfietsen moet u bij Pot tweewielers Haaksbergen zijn.

Ook voor oma fietsen groot en klein moet u bij Pot tweewielers in Haaksbergen zijn. Wij hebben oma fietsen van verschillende merken ruim op voorraad.

Puky

 

PUKY staat traditioneel voor zorgvuldige en verantwoordelijke kindvriendelijke voertuig bouw en voor een unieke en innovatieve kwaliteitsstandaard in de vervaardiging, constructie en productie. Hoogwaardige materialen en onderdelen alsook de poeder coating bij vele producten garanderen een lange gebruiksduur en een hoge tweedehands waarde.

Puky heeft de juiste geometrie zodat kinderen snel leren fietsen zonder zijwielen.

Flyke

 

Wij hebben in ons assortiment ook flyke kinderfietsen deze hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zien er zeer stoer uit.

Gazelle

 

Ook van gazelle hebben wij kinderfietsen in ons assortiment. Het zijn te gekke meiden fietsen en stoere jongensfietsen van klein tot groot. Kom gerust lang en vraag om advies zodat u met de juiste kinderfiets naar huis gaat.

Komt u gerust een keer langs of neem contact met ons op.

 

 

Er komen klanten vanuit zeer veel plaatsen zoals Hengelo, Enschede en Eibergen.

Ook komen er veel consumenten uit Neede, Boekelo en Rekken. Wij hebben ook veel fietsen geleverd in Delden, Bentelo, Beckum, Usselo,  Groenlo, Borculo.