Menu Sluiten

Winterband fiets

Winterband 4 seizoenenband voor de fiets het hele jaar door goede grip.

winterband

 

Terwijl steeds meer automobilisten kiezen voor de winterband tijdens de koude, natte maanden, lijken fietsers vast te houden aan één type band om het hele jaar door mee te rijden. Met de introductie van de Vredestein Perfect 4 Seasons kan dat ook daadwerkelijk. Dankzij het nieuwe AWS-compound, gebaseerd op de ervaringen van Vredestein met 4-seizoenenbanden voor personenwagens, biedt de band namelijk uitstekende grip onder alle mogelijke omstandigheden.

Het profiel van de Perfect 4 (winterband, zomerband) Seasons voor de fiets is zodanig ontworpen dat de band ook in winterse omstandigheden uitstekend presteert. De buitenste noppenrij, voorzien van een speciale lamellenstructuur, zorgt voor extra grip en de naar buiten toe ruimer wordende spatiëring tussen de noppen zorgt voor extra lossend vermogen. Sneeuw en slush vormen dus geen probleem voor deze band. De band is veel lichtlopender dan de eerste generatie winterband voor de fiets waardoor je er het hele jaar met een gerust gevoel op kunt fietsen.

De Perfect 4 Seasons is voorzien van het ECE-R75 keurmerk en is daarmee geschikt voor e-bikes met een snelheid tot 50 kilometer per uur.